Soutěž s EXPRES MENU
Soutěž o kufřík EXPRES MENU
Eshop krkonošského speciálu: https://www.expresmenu.cz/eshop/dvouporcova-jidla+c15/krkonossky-special+p148.htm
Soutěžní otázka:
Kolik let od svého založení letos EXPRES MENU slaví?
a/ 15 let
b/ 17 let
c/ 20 let
Správnou odpověď pište pod heslem "expresmenu" na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
do 18. listopadu 2019
Výherce obdrží kufřík od EXPRES MENU
Nezapomeňte uvést celé jméno, adresu a telefonní číslo
Výherce budeme kontaktovat mailem
Krkonošské speciality od EXPRES MENU sbalené na cesty
Sbalte si s sebou do kufru na cesty kousek Krkonoš a ochutnejte tradiční krkonošské recepty všude, kam vás kroky zavedou. Limitovaná edice jídel od EXPRES MENU je připravená ve spolupráci s krkonošským šéfkuchařem Jiřím Švestkou ml. V kufříku najdete kompletní menu: liškovou kulajdu, kančí pečeni upravenou metodou sous vide s chlupatými knedlíky a zelím nebo pečený koláč podle receptů našich babiček zvaný Krkonošský macek. Kufřík navíc poslouží i jinak – hned poté, co se posilníte EXPRES MENU, si můžete na zadní straně zahrát krkonošské „Člověče, nezlob se“ a třeba se potkat s ostatními figurkami na Luční boudě, vystoupat na pomyslnou Sněžku nebo se poradit s Krakonošem, kudy se vydat dál.
Cena: 599 Kč
Web: www.expresmenu.cz
Kufřík obsahuje:
Kulajda
Vydatná smetanová sladkokyselá polévka s koprem, vejci, bramborem a liškami připravená dle tradičního krkonošského receptu z lokálních surovin.
Hmotnost: 600 g
Kančí pečeně
24 hodin marinovaná kančí plec s divokým kořením, cibulí a špekem. Tepelně upravená metodou sous vide.
Hmotnost: 500 g
Chlupaté knedlíky se zelím
Tradiční chlupaté bramborové knedlíky, připravované ze syrových strouhaných brambor s kysaným zelím dochuceným trochou kmínu na cibulce a špeku.
Hmotnost: 500 g
Krkonošský macek
Pečený koláč připravený podle receptů našich babiček z uvařených brambor, jablek, tvarohu, brusinek a medu.
Hmotnost: 400 g